بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان توسعه تجارت، گفت: حجم تجارت ایران با کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا رشد خوبی داشته و نسبت به 2 تا سه سال قبل 120 درصد افزایش یافته که بازهم این مقدارچندان زیاد نیست و نیازمند تقویت است.
وی افزود: اتحادیه اقتصادی اوراسیا (EAEU) یک اتحادیه اقتصادی میان دولتی شامل کشورهای بلاروس، قزاقستان، روسیه، قرقیزستان و ارمنستان است و ایران نیز عضو ناظر آن است.
رئیس سازمان توسعه تجارت ایران ادامه داد: در ارتباط با توسعه روابط اقتصادی با کشورهای اوراسیا نشست های متعددی با دستگاه های اجرایی ذی ربط برگزار شده، کمیته هایی نیز با حضور همین دستگاه ها مانند گمرک، سازمان استاندارد تشکیل و مباحث مربوط به بهداشت و قرنطینه گیاهی و بحث های پشتیبانی تشکیل شده است تا از زمان اجرای موافقت نامه مشکلی در خلال آن به وجود نیاید و مهم این است که از این فرصت بهترین استفاده صورت گیرد.
دهقان دهنوی با اشاره به اینکه در همین راستا همایش آموزشی پیرامون مباحث مربوط به موافقت نامه در قالب یک تور استانی آغاز شده است، خاطرنشان کرد: تلاش می کنیم تا قبل از 25 اردیبهشت ماه همایش آموزشی مزبور حداقل در استانهای بزرگ کشور برگزار شود و از فعالان بخش خصوصی نیز دعوت به عمل می آید که بتوانند از فرصت موافقت نامه تجاری اوراسیا بهره گرفته شود.
وی گفت: هم اینک حجم تجارت ایران با کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا کمتر از پنج میلیارد دلار است اما روابط سیاسی بین 2 طرف رو به بهبودی است و علاقه مندی زیادی از سوی 2 طرف برای توسعه روابط اقتصادی وجود دارد.
دهقان دهنوی بیان کرد: خراسان رضوی به دلیل همجواری با کشورهای روسیه و آسیای میانه ظرفیت ژئوپلیتیکی خوبی دارد و می توان از ظرفیت صنایع این استان برای صادرات به اوراسیا بهره گرفت.
رئیس سازمان توسعه تجارت ایران در بخش دیگری از سخنان خود تاکید داشت : با توجه به روابط اقتصادی ایران و افغانستان و حضور نیروی کار افغانستانی در ایران، جریان مالی قابل توجهی بین 2 کشور شکل گرفته که بخش مهمی از پرداخت های مربوط به صادرات ایران به افغانستان از محل همین درآمدها تامین می شودواین واقعیت پذیرفته شود که استفاده از این ظرفیت (صادرات ریالی) می تواند به توسعه صادرات به افغانستان در استان های مرزی و کل کشور کمک شایانی کند
وی در خصوص تفویض اختیار ارزش گذاری سنگهای قیمتی به خراسان رضوی گفت: با هر گونه تفویض اختیارات به استان خراسان رضوی در زمینه ارزش گذاری کالاها موافق هستم، البته کارگروه مربوطه در گمرک مستقر است و سازمان توسعه تجارت یکی از اعضای این کارگروه است.
دهقان دهنوی با اشاره به بروز مباحث ارزش گذاری کالاهایی مانند زعفران و تفویض اختیار آن به خراسان رضوی افزود: این موضوع به ویژه مربوط به کالاهایی است که تولید و صادرات آنها در یک استان انجام می گیرد مثلا زعفران خراسان رضوی یکی از محصولات مهم این استان است و این ویژگی به راحتی امکان تفویض اختیارات ارزش گذاری به استان را فراهم می آورد.
انتهای پیام/282/
{{name}}
{{content}}